Geachte Niton leden,   Sommige tradities moeten worden doorbroken, het toernooi kan immers geen doorgang vinden (onvoldoende inschrijvingen), andere tradities Read more.
De indelingen voor de teams voor het nieuwe seizoen zijn bekend. Kijk op de pagina senioren voor de nieuwe indeling. Read more.
Vanaf 25 mei 2018 geldt er een nieuwe, strengere regelgeving op het gebied van privacy, de zogeheten Algemene Verordening Gegevensbescherming Read more.
Geachte jeugdleden en/of ouders/verzorgers, Aanstaande donderdag is er in verband met Hemelvaartsdag nog geen badminton, maar 17 mei gaan we Read more.
    Op donderdag 19 april was de laatste training onder leiding van Bram Birahy. Bram heeft sinds het seizoen Read more.
  Met ingang van het nieuwe seizoen 2018-2019 zal er een nieuwe opzet zijn van de competitie. Zie hier het Read more.
BC Niton  zoekt voor het nieuwe seizoen een trainer Met ingang van het nieuwe seizoen zoekt BC Niton een nieuwe Read more.
14 april 2018 De clubkas campagne heeft ons een leuk extraatje opgeleverd. € 115,60  Leden…………………BEDANKT       Rabobank clubkascampagne. Read more.
    Afscheid Bram. Door zijn verhuizing naar Amsterdam heeft onze trainer, Bram Birahy, besloten om te stoppen met training Read more.
Jumbo supermarkt van der Hoek is een nieuwe actie begonnen voor de sportclubs in het dorp. Door boodschappen tedoen bij Read more.