UPDATE 25 NOVEMBER 2020.

Het bestuur heeft besloten met ingang van donderdag 5 november 2/3 hal te huren in plaats van de gehele hal. Ook wordt de huurtijd verkort tot 22.00 uur. We huren dan minder ruimte en uren waardoor ook de huurprijs omlaag gaat. De regeling geldt voorlopig tot eind december 2020. Zie hier het schema van de tijden van het gebruik.

De kleedkamers en douches zijn afgesloten dus daar kan geen gebruik van worden gemaakt. Toiletgebruik is nog wel mogelijk.

De kantine is gesloten.

LET OP in de “verkeersruimtes” moeten mondkapjes worden gedragen en er mogen geen toeschouwers in de hal komen. Dus ouders moeten buiten wachten. Maak gebruik van de aangegeven route’s in de sporthal.

Jeugd.

De jeugd tot 18 jaar mogen hun normale activiteiten uitvoeren. Dat zal in de gehele hal zijn.

Houdt de berichten op deze website in de gaten want deze kunnen indien nodig direct worden aangepast.

About Author:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *