Beste leden
Sinds enige tijd zijn er verschillende mogelijkheden om onze vereniging financieel te sponsoren met aankopen die je doet via diverse websites. Het gaat onder andere om sponsorclicks en Kopen voor je club. Dat zijn websites waarop je  kan inloggen en via deze site kan je dan doorklikken naar diverse site’s zoals Coolblue en Bol.com. Als je dan een artikel koopt bij de betreffende winkel dan krijgt onze vereniging een commissie van de koop. Dat kan dus best oplopen als je meer koopt en daarmee steun je onze vereniging.
Ook op je smartphone of tablet kan je gebruik maken van sponsorklikls. Je kan daarvoor gebruik maken van de SponsorKliksapp (voor Android en Apple). Via de app is het nog gemakkelijker om direct een bestelling te doen via de SponsorKlikspagina van jouw favoriete vereniging. Bovendien kan je via de app snel naar het transactie-overzicht van jouw vereniging. Wel zo handig om te controleren of jouw bestelling ertussen staat! Heb je meerdere verenigingen die je de commissie gunt dan kan je eenvoudig wisselen van vereniging. Zo sponsor je steeds een andere vereniging. Wil je slechts één vereniging sponsoren dan selecteer je alleen de eerste keer dat je de app download jouw vereniging. De volgende keer dat je de app opent hoef je alleen nog maar de webwinkel te selecteren om je vereniging te sponsoren.
Zet na het downloaden van de SponsorKliksapp (klik hier voor Android en hier voor Apple) het pictogram op je homepage van je telefoon of tablet, dan weet je zeker dat je de volgende keer je vereniging niet vergeet GRATIS te sponsoren!
In nog geen 2 minuten is het voor elkaar. In een video’s wordt uitgelegd hoe e.e.a. werkt. Bekijk deze video als je gebruik maakt van Google Chrome. En deze video voor Firefox Tot slot bekijk je deze video als je gebruik maakt van Internet Explorer
Wil je meer weten van Kopen voor je club kijk dan hier
Wil je meer weten van Sponsorkliks kijk dan hier
Succes en ook namens jouw vereniging bedankt voor je betrokkenheid en moeite!

About Author:

Leave a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *